Priváty v Praze

Diana – Asia Privat

Zdarec,

po dlouhé době bych chtěl podělit o předposlední zažitek u slečny Diany Asia privat.

Už jsem v Asia privat parkrát byl a skoro vždy neutrální zažitek, vždy když najedu na tu webovou stranku tak me nadchne aspon podle fotek mlade masicko a nebylo jinak i ted. Kdyz jsem videl Dianu na webu, tak jsem ji chtěl okusit. Hned jsem se objednal.

V danou hodinu pred vchodem a byl jsem vpusten dovnitr (tentokrat uz tam maji i bzucak), takze nezapomente nasadit rouska a kapuce aby vas tam v ty rusne ulici nikdo ze znamy nepoznal :)). Uz pri uvitaní jsem poznal ze Diane neni 23let ale troufam si odhadnout na cca 35let. nebot ja mam zkusenosti s asiatkami takže to docela poznam. V obliceji je jako porad pekna ale vrasek mela dost no proste nebyla to ta osoba, ta holka co me sem dostala. Otocku jsem nechtel davat jelikoz to nerad delam. Bral jsem pulhodky za 2 litry.(dnes kdy uz je vsechno drahe tahle cena zacina byt uz skoro normalni.)

No krom veku ze ji nesedi tak byla to klasika. Zacali jsme libanim pak me polozila na postel a zacala libat vsude. bylo to docela prijemne ale ne a nechtela vzit ptaka do pusy. porad krouzila dokola jakoby mela strach ze se ji udelam hned :D:D tak jsem ji musel penis vlozit do pusy sam. kourila jemne pak rychleji a bylo to dobry. Pak jsem ji otocil a liznul ji taky. normalne liue jenom mlade cerstve holky. starsi uz ne. ale tady jsem uddelal vyjimku. Po liznuti jsem ji sukal zepredu zezadu zboku pri tom jecela jako o zavod (bylo to videt ze docela hraje) potom jsem sundal sprcku a navelil ji oralek. Tvarila se trochu zkysele ale vse uposlechla a kourila jako o zavod. Velmi rad strikam zene do pusy a to nejlepe do krku aby nemusela polykat ale tady jsem musel kurva davat pozor nebot priplatek 500kc jsem nechtel platit.

Jako na odreagovani v Asia privat dobry, ale necekejte zadne mladice. Fotky vypadaji vzdy asi o 10let mladsi nez v realu.

Opacku bych musel udelat behem par mesicu nbeot holcicky co tu pracuji stridaji strasne rychle nejspis kvuli vizum. Takze vidim to nejspis ze ne, nestihnu.

https://tapky.info/?4116,diana-asia-privat-773-050-393-773050393

4 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 července, 2022 15:02

Ohodnotíte někdo prosím více dívek z Asia privátu? Já když jsem v Praze tak tam chodím a vždy co pamatuji se tam dveře netrhnou

Admin
Famed Member
29 července, 2022 19:25
Reply to  dermos

A co kdyby ses taky zapojil a nejake ohodnotil, kdyz tam chodis ….

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx