Erotické masáže Praha

Viktoria – Viktoria masáže

Zdravím všechny, do třetice všeho dobrého, tento měsíc už naposledy.

Udělal se mi čas, byla chuť a v mých tradičních destinacích bylo obsazeno. Tak jsem zkusil novou slečnu (tel.: 770 611 371), sídlící na I.P.Pavlova, přesnou adresu zaslala po zprávách. Recenze jsem žádné nenašel, tak jsem šel objevovat.

Po zprávách jsem zjistil, že typy masáží slečna v zásadě nerozlišuje a nabízí erotickou masáž dle času 30, 60, 90 minut – 1200, 1600, 2200 Kč. Trochu mě to zarazilo, tak jsem se ptal, jestli je to Body to body, potvrdila. Společná sprcha byla možná. (v inzerátu, viz. odkaz níže, se píše i o jiných službách, než jen o masážích, ale slečna, která mi otevřela, opravdu nabízí pouze masáže)

Po příchodu se ve dveřích objevila úplně jiná slečna než na fotkách. Vysoká krátkovlasá blondýnka, věk bych odhadoval tak lehce pod 30. Sice to byl úplně někdo jiný než na fotkách, ale byla celkem sympatická, postava štíhlá, tak jsem vstoupil.

Vzhledem k rozdílnostem oproti inzerátu jsem volil:

  • druh masáže: Body to body
  • délka masáže: 30min (na zkoušku )
  • cena masáže: 1200 Kč

Společná sprcha na začátku proběhla, ale nemělo to žádný erotický náboj, opravdu pouhá společná sprcha. Na bytě je ještě s jednou slečnou, tu jsem ale nepotkal. Co se týče samotné masáže, na břiše spíše dosti slabší průměr. Na správná místa se v této části masáže nedostalo vůbec a oleje také mohlo být asi trochu více. Nicméně otočka proběhla docela rychle, odhadem maximálně 10 minut. Ve srovnání s jinými masážemi, které jsem zažil, po otočce již body to body masáž spíše moc neprobíhala. Na druhou stranu, slečna se celkem hezky nastavovala a s dotyky neměla problém. Ruční práce průměrná, přišlo mi, že je slečna trochu bez nápadu. Na konci jsem dal sprchu již samotnou. Kdybych tam byl na hodinu, obávám se, že by to mohlo začít být celkem monotónní.

Co se týče prostor, byt, ručník i sprcha čisté. Ručník i vcelku velký. Na pokoji bylo i na mě hodně temno, ale slečna byla milá a předpokládám, že kdybych si ozval, asi by nebyl problém trochu víc rozsvítit (teď si vlastně říkám, proč jsem se neozval…). Důležité je taky zmínit, že slečna neumí skoro vůbec česky, ale anglicky jsme se domluvili bez problémů.

Suma sumárum – průměrný zážitek, opakování neplánuju. Sám jsem ji navštívil ve chvíli, kdy mi vypadl někdo jiný, takže v takovou chvíli asi klidně doporučit můžu. Prvoplánovitě bych asi nenavštěvoval.

https://tapky.info/?4089,viktoria-viktoria-masaze-770-611-371-770611371

Přikládám foto, pod kterým inzeruje, ale bohužel vůbec neodpovídá. Snad jsem nezapomněl na nějakou ťapinometrickou faktografii, kdyžtak se ptejte, co vím, zodpovím.

Viktoria.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx