Erotické masáže Praha

Karolina – Paradise Massage

Do Paradise Massage chodívám celkem často a to ještě když byli tenkrát v Opletalově dnes již v Soukenické. Přišel jsem neobjednán, ale i tak bylo na výběr celkem ze 4 slečen. Volím si Karolínu, kterou již dobře znám (jsem u ní po 5).

Na pokoji proběhne domluva masáže i s příplatkem 500 za nožky (footfetish/footjob). Poté jdu do sprchy a čekám než přijde.

Jako vždy začínám, že chci udělat na začátku, pak masáž a udělat na konci, moc dlouho mi to netrvá takže s tím nemám problém. Karolina už mě zná a ví že chci začít s jejími nožkami. Za mě je opravdu mistryní ve footfetishi. Její dovednosti v této oblasti jsou opravdu působivé. S jistotou používala své nohy k vytvoření intenzivních pocitů, které vedli k mému rychlému vyvrcholení. V jejím výrazu je i vidět že se ji líbí být v takovéto dominatní pozici. Výstřik cca za 5 min.

Poté přecházíme na masáž, chci hlavně záda neboť mě tento den bolela (hlavně ramena). Masáž je od ní takový lepší průměr. Ale to mi nevadí protože jak už je zřejmé přišel jsem kvůli svému fetishi a lehkému odreagování. Po promasírování zad, škádlí i hrázdičku a nakonec mě otáčí na záda. Zde mě již svými krásnými nožkami dodělává a já odcházím do sprchy.

Je asi důležité, že pro milovníky masáží bude masérka spíše tak 5-6/10, ale pokud máte záliby jako já, tak vyzkoušejte. Vždy se k ní čas od času vrátím, když nechci úplně klasickou masáž.

Cena 1500 Kč Erotic massage + 500 Kč příplatek (na webu píšou 1400, ale Karolina řekla 2000 celkem a nějak jsem to neřešil)

Hodnocení:  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?3906,karolina-masaze-paradise-777-082-424-777082424

karolina_0314.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx