Erotické masáže Praha

Emily – For You Massage

Emily – For You Massage

Vítr mě zavál na Vinohrady. Domluva po WhatsAppu bez problemu a za chvíli jsem na místě. Prostory zděděný po SweetSinu. Hezké, akorát nemají na stěnách zrcadla a sprcha probíhá ve vaně v koupelně, ne na pokoji. Po příchodu pár minut stepování na chodníku, než mi emily přišla otevřít. Vysoký pravděpodobnost, že uvnitř potkáte i ostatní masérky.
Emily vypadá přesně jak na fotkách. Což znamená hezká fakt mladá blondýnka. Těch 18 bych ji klidně věřil. Holčina působí trochu neotrkaně, ale mile.
Masáž bych přirovnal k Monice z Infinity. Naprosto minimální použití rukou, a Emily celou dobu jela festovní B2B a skvěle zapojila do masáže nožky. Otočka přišla cca v polovině a takhle jsme to dopracovali až velmi úspěšnému konci. Stejně jako monika, zvládla nastolit vzrušení bez problému i před otočkou. Navzdory nepoužívání rukou.
Celkový dojem docela kazilo, že si moc nenechala sahat na prsa. Tohle byl jasný signál, že ani další větší sondování není žádoucí. Nechci vzbudit dojem, že musíte ležet s rukama jak prkno vedle sebe. Na druhou stranu to ani moc nepřehánět.
GFE u Emily nečekejte. Spíš lehce rozpačitý kamarádský přístup.
Převládají u mě pozitivní pocity. Odcházel jsem s úsměvem a odlehčený.
Doporučení nevím. Osobně se při správném rozpoložení opakování nebráním, ale čekám pár komentářů o tom jak jsem se nechal ošidit. Zážitek je u Emily hodně o tom jaké máte očekávání, tak se podle toho rozhodněte.
B2B dle ceníku za 1800. Klasika podle všeho v tomhle salonu nemá úplně cenu.

b950732d-6079-4b2b-be2a-f89701452114.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
xxx
23 dubna, 2022 23:51

Tato slečna vypadala, že bude asi nejschopnější z těch, co jsou na salonu. Každopádně díky za recenzi!

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx