Priváty zbytek ČR

Anita – Plzeň

Anita:

sex.cz/923767

Jsem totálně nas*anej…

Zlákal mě obrázek slibující luxusní holku s nádhernými vlasy…na což já ulítávám.

Měl mě varovat obrázek s adresou, kterou mi poslala…bylo tam cosi rusky…říkám si: OK, rusanda…to jsou kočky…houby rusanda, UKčko!

V uvedený čas nebyla připravená, prý „ještě 5 minut“…stepuju u vchodu 5 minut, 10 minut, píšu, pořád nic…tak se po cca. 20 minutách chystám odjet a telefon…že jde pro mě dolů…

No – šla dolů asi 10 minut. Všechno tohle mě mělo varovat..a já blbec zůstal…

Není ošklivá, fotka bude asi i její, ale asi pár let stará. Je jí asi 30 let, vlasy tmavě hnědé, ne ošklivé, ale už rozhodně ne tak prvotřídní jako na fotce…to samé tělo: není ošklivá, ale vlastně už to je trochu sele.

Nabídla kávu (to bylo vlastně asi jediné fajn) a sama taky popíjela…no dobrý, ale hned mi začala tlačit do hlavy válku… a jak jsou tam všichni hrdí, jak vyhrají atd… Je to teď opravdu vážné téma, tedy jsem jí nějak neusměrnil a povídal si s ní – ale kvůli tomu jsem tam nepřišel!

Když se vykecala (min. půl hodiny) tak tedy že „jdeme na to“ a co že prý mám rád…no – vyzkoušel jsem, ale co k tomu říct: takhle nějak si představuju novou generaci sexuálního robota: perfektně navlékla pusou gumu atd. atd… já se o cosi snažil, ale když v jednu chvíli naráz změnila mlčení v hlasité hekání, dorazilo mě to.. a už jsem na nic neměl chuť.

Vrcholem frašky bylo, že jí tam přišla kámoška, normálně si odemkla a šla dovnitř. Tedy, když jsem vycházel z „ložnice“, prostě tam byla další mladá ženská.

Zlatý českomoravský holky! Tady je nejlepší opravdu utíkat, utíkat a utíkat!!!

Howgh.

Anita.jpg

1.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 března, 2022 18:24

A co informace o ceně? Nebo roznáší ukrajinské STD zadarmo? Ta představa jak se bavíte o válce mě fakt pobavila, nic by mě tak neodradilo.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx