Erotické masáže Praha

Mila – masáže Nonstop

Ruská honírna, sídlo na rohu u metra I. P. Pavlova, kamery nezaznamenány, návštěva starší ale už tehdy v inzerci bordel a máme tady bohužel 2 holky pod 1 jménem, takže přehlednost nic moc, kdyby někdo věděl kdo je kdo, může okomentovat, vyhledávač pod tel. číslem nic nenajde, tady asi informace nemáme, al tak aspoň něco. Cena za základ většinou kolem 1100 za půlhoďky, některé holky nemají profily, ale přesto je nenapadne nic lepšího než použít jedno jméno pro několik holek a dělat mi v tom ještě větší zmatek.

Mila I – 773 452 231 – 23 let věřím, to sedí, ale 52 kg určitě ne, holka není vysoká ani tlustá, ale je už taková docela oplácaná, hezká dětská tvářička, kulatej obličej, rovný hnědý vlasy, tuctová nemluvná ukrajinka. Fotka úplnej fake, to je i vidět že holka na fotce je starší. Ani jednu Milu jsem nenechal nic moc dělat, myslim si že by samostatně tak moc nefungovaly tak jsem si pohrál, pocákal a šel.

Mila II – 774 513 105 – tady údaje docela seděly, taková dvacetiletá kočička, sice neschopná ale aspoň štíhlá a poměrně pohledná, fotka sice je focená asi tam, ale velmi pravděpodobně je na ní někdo jinej, podoba tam určitě je, ale zase taková kozatá modelka to nebyla, tělo ale štíhlejší než ta první Mila / Milana. Cestou ven jsem ještě potkal před vchodem do bytu další drobnou teen maturantku rusku, ale nikdy jsem jí tam už pak neviděl.

masaz-IP-milana-asi-real-1.jpg masaz-IP-mila-nebo-milana-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Pig
13 února, 2022 14:59

Ocasi, zdá se, že ty jsi úplná studnice informací. Mohl bys to už vydávat knižně jako paměti 🙂 proto bych se tě chtěl zeptat jestli jsi nebyl za touto ruskou krasavicí https://www.sex.cz/788322?SNID=Margo&Order=RegD&S=0
Už asi masírovala na víc místech a je mi jasný, že uváděny věk je v reálu min. + 5 a fotky už budou letité. Přesto mě zajímá. Víš něco? Dík

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx