Erotické masáže Praha

Karin – Masaze Paradise

Ani nevím jestli jsem zmiňoval že už jsou nějakou dobu na Opletalově, po nějaké době stěhování mají vlastní místo a když jsem tam byl poprvý tak to tam bylo takový holý a studený, na účel lowcost masáží bohatě stačí a prosklená sprcha přímo spojená s pokojem je vtipná. Krom ní tam byla ještě Bella, ta taky nemá žádný záznam tady ani jinde na internetu.

Bella – taková mohutná ruska, ne tlustá ale přerostlá, vysoká, širší ramena, nafouklá velká hlava a ne úplně štíhlé tělo, taková prostě už moc přerostlá, to nevypadá něžně ani dobře. Kupodivu profil chvíli měla, fotku dávám. Věk by mohl být 24 až 26, 69 kg + 5 asi taky, a výška 180 cm sedí, fotky jsou focený tam, ale je na nich asi někdo jiný, nechal jsem jí tam a vybral druhou:

Karin – je ukrajinka nebo ruska, ale asi je tady už dlouho, mluví dobře česky. Přišlo mi že měla trochu sešikmené oči, ale spíš nepatrně a asi by mě to nemělo už u východních holek překvapovat. Čekal jsem dlouho ale podnik není schopen jí udělat žádný profil. Bude jí tak 23, stehna širší ale pevná, světlehnědé vlasy a kulatá hlava s fajn obličejem na který se dobře dívalo. Cena za základ litr ujde, avšak celkové hodnocení je jasný průměr, další nudná ruská patlanina na odškrtnutí. Hlavně tim jak už je tady (v salonu, jinde v byznysu nebo obecně v ČR) možná déle, tak je taková řekl bych trochu protřelá a zkouší příplatky a lehké ojeby

Masaze-paradise-bella-oplet.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx