Erotické masáže Praha

Jasmin – Princess

Po delší době návštěva v Princess. Na rozvrhu se nově objevila Jasmin s příslibem exotiky, tak jsem vyrazil.

Návštěva v Mánesově po rekonstrukci. Moc jsem toho ze salonu neviděl, ale zásadní změnu jsem nepostřehl. Chválím sprchu na pokoji a celkově je interiér takový pražský průměr.
Někdo zmiňoval čekání před vchodem u Infinity. Princess jsou na tom podobně. Nicméně, co se diskrétnosti týká, tak jsou oba salony z těch lepších.
Jasmin – Princess
Hned na úvod řeknu, že tohle byla nezvládnutá otočka. Jasmin je docela hezká holka asi z Thajska. Takže, trochu víc exotiky než bývá na erotických masážích běžné. Zadek klasická thajka, ale hezky pevný. Prsa menší, hezká, ale ne vzloženě top. Trojky dle webu ani náhodou.
Na úvod mi přišla až zbytečně zdvořilá. To jsem přikládal jazykové bariéře. Česky si moc nepokecáte, ale angličtina dostačující.
V salonu celou dobu brutální šero, včetně pokoje. Skoro bych si půjčil čelovku z nory.
K samotné masáži. Úvodní společná sprcha nebyl problém. Funkční a ne moc erotická, ale velmi příjemná. Holka si vás pořádně vymydlí od hlavy k patě a zpět.
Přesun na matračku, kde je masáž převážně rukama. Trochu nuda a erotika se zatím moc nedostavuje. Postupem času zabrousila na správná místa, a tam to teda byl koncert už před otočkou. Následuje trocha B2B a pak otočka. Další masáž rukama, trochu B2B a závěrečná práce. Ta byla dost zklamání. Nebyla špatná, ale lépe než průměr hodnotit nemůžu. Vzhledem k očekáváním z části před otočkou jsem předpokládal lepší. Erotično ani iluze zájmu se nedostavila ani zde.
Sprcha na závěr a cesta pryč. Celá návštěva měla znatelně transakční charakter a opakování rozhodně nehrozí. Chlad byl srovnatelný s venkovním počasím.
Foto fake.

d5.jpg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx