Erotické masáže Praha

Nikol – Rabbit Hall

http://tapky.info/?3550,nikol-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Dostal jsem chuť na masáž a díky až neuvěřitelně kladným recenzím, jsem se objednal k Nikolce do RH. Chtěl jsem si ověřit, jestli je to vůbec možné a potvrzuji v podstatě všechno, co zde bylo v posledních recenzích napsáno. Zajímavé recenze mají i její kolegyně, ale já upřednostňuji drobné a štíhlé kočenky a z fotek se mi nejvíce líbila Nikol. V reálu se mi líbila ještě víc. Z fotek na webu RH ji nejvíce vystihují ty s mobilem v ruce. Jak bylo již mockrát napsáno, má moc hezkou postavu, pevné trojky, vypracované bříško i zadeček (tak akorát, nic přehnaného).

Ale hlavně potvrzuji její masážní techniky, je užasně nápaditá (nedokážu posoudit, jestli to má od někoho převzaté, v RH jsem byl poprvé). Na břiše jsem byl tak 10-15 minut a pak otočka na záda. Hrála tam velice příjemná hudba a Nikol se krásně vlnila do rytmu a to většinou velice úzce tělo na tělo. Prokládala to vášnivou jízdou na koníčka, honěním nožkama, prsíčkama, zadečkem, mezi stehnama. Taky požívala rty a jazýček – na bradavky, uši i krk. Celou dobu udržovala oční kontakt a evidentně si hodně užívá provokování. Např. prudké zklouznutí zespoda nahoru se zabržděním těsně obličeji a rty od sebe, pak lehký náznak polibku a těsně před uhyb – to mi udělala mockrát a pokaždé jsem z toho málem zešilel, jak moc jsem ji chtěl políbit!

Byl jsem tam ve středu, kdy byla už pátý den po sobě v práci. Nechápal jsem, kde se v ní bere tolik energie. Já si navíc vybral Pussycat na 120 minut. Rovnou jsme ji na začátku navrhnul rozdělení na dvě hodinové masáže s mezi pauzou na pokec. Mému návrhu vyhověla a užil jsem si dvě super masáže, zakončené lízačkou v poloze 69. Povídat se s ní dalo velice v pohodě, bystrá a vtipná holka.

Ceny mají na webu, takže Pussycat na 120 minut za 4.400,-. Byl jsem na Vinohradské, kde mě nadchla prostorná sprcha přímo na pokoji a velké zrcadla.

Přemýšlel jsem, co napsat, abych jen nechválil. Napadlo mě jenom pár drobností – zvonek na ulici s dotazem na rezervaci a ke komu (ale jsem z daleka, takže mi to bylo vlastně jedno), trochu mě zamrzelo, že se Nikolka vyhýbala dotekům a polibkům na její tvář (krom pusy na přivítanou a na rozloučenou), ale to celkem dokážu pochopit (jinak ona mě na tváři líbala i hladila).

Celkově jsem byl hodně nadšený a předešlé recenze mě nezklamaly. Každopádně stojí za doporučení a za opakování. Velice příjemný a silný zážitek.

08FA0D7B-8E02-4529-A0C1-F4A79A6EF31A.jpeg

4 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx