Erotické masáže Praha

Sara – Rabbit Hall

Den před Vánoci jsem si nadělil dárek s předstihem v podobě masáže v Rabbit Hall. Chtěl jsem zkusit Nikol, bohužel neměla už volno. Rozhodl jsem se zkusit novou holčinu jménem Sára. Trochu mě lákalo i to, že tu ještě nemá recenzi a mám šanci být první 😉 Navíc jsem chtěl vyzkoušet nové prostory Rabbitu ve Vinohradské ulici.

Domluva rychlá a bezproblémová, vzal jsem Erotický mix na 60 min.
Sára mi přišla otevřít. Na první pohled milá holka s ruským přízvukem. Uvedla mě na pokoj a nabídla společnou sprchu, která byla hned na pokoji. Sprcha byla velká a bez potíží jsme se tam oba vešli. Super. Byl jsem nadšen. Společná sprcha to je moje. Tohle hodnotím opravdu pozitivně, příště už jen do pokoje se sprchou.

Sára toho moc nenamluví, já taky nejsem zrovna mluvka a tak mi to vyhovovalo. Má pěknou postavu s větším poprsím, které je spíše povislé. Namydlila mě a pad se také nechala namydlit. Pěkně nastavovala hruď, ale jinak žádná větší aktivita. Působila spíše zakřiknutě. I tak to byl příjemný začátek.

Masáž na břiše byla za mě na jedničku. Konečně holka, která opravdu masíruje. Nohy i záda mi krásně promasírovala a uvolnila. Používala ruce, předloktí i B2B.

Po otočce na břicho pokračovala v B2B s letmými doteky v intimních partiích. Příjemně stupňovala až do konce. Krásně jsem při tom dosáhl na prsa. Bohužel ne na zadeček, na kterém celou dobu seděla. Zas tak mi to nevadilo a nechtěl jsem rušit, tak jsem nic neříkal.

Pak už to šlo ráz na ráz a bylo hotovo 🙂 Možná zbytečně rychle. Mohla ještě mě ještě chvíli napínat 🙂 Pak ještě chvíle relaxu a hlazení a nakonec opět společná sprcha.

Odcházel jsem příjemně vánočně naladěn.

https://tapky.info/?3854,sara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Sara2.jpeg

3.5 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx