Erotické masáže Praha

Denisa Infinity

Zdravím,jsem tu nově registrovaný, ale sleduji to tady už celkem dlouhou dobu. A řekl jsem si,že i já občas přispěji snad pro někoho přínosnou reckou.

Mám své oblíbené salóny a teď jsem několikrát navštívil další,zde velmi oblíbený.
Začnu asi měsíc starou návštěvou v Infinyty,kde jsem si vybral masérku Denisu. Domluva v pohodě a já v 9:00 stepuji před salonem a 9:02 jsem na pokoji s moc hezkou holkou,která se moc netváří 😊. Ale to trvalo jen chvíli a už ve sprše se krásně usmívala, když mi pomáhala s hygienou😊.
Na pokoji mě asi 20min masírovala na břiše a už v této neoblíbené poloze se mi masáž opravdu líbila.Holka ví kam sáhnout a jak navodit sexy atmosféru. Docela hezky se s ní povídalo i přestože není Češka.
Když mě otočila na záda měl jsem si možnost konečně pořádně prohlédnout její tělo a musím říct, že ho má hezké…moc hezké. Krásně se umí po člověku klouzat a její ruční práce je přímo ukázková. Jako jediný nedostatek považuji to, že byť se hezky nastavuje sáhnout si na ni nenechá a to já tak z lehka rád. Ale i přesto musím napsat, že masáž byla velmi příjemná a já si ji užil a obzvláště oceňuji její lehké vzdechy do ucha a občasné zasténání. Chvílemi mi to přišlo,že se ji to se mnou líbí a to mě starého ješitu potěšilo moc 😉.
Takže za mě 👍👍👍 a opáčko klidně.

https://www.tapky.info/?3601,denisa-infinity-spa-603-373-881-603373881

received_454423549475681.jpeg

4 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx