Priváty v Praze

Jessica – Privat prague

Jessica – Privat Prague

1h/2000 Kč

https://www.tapky.info/?3814,jessica-privat-prague-732-333-183-732333183

Privát se přestěhoval od tančícího domu dále k Staroměstskému náměstí. Zkouším Jessicu, která nemá nikde recku. Vpuštění přes zvonek, první dojem plus mínus ok, je ale nějaká naspeedovaná. Nevim, jestli něco bere, nebo si naopak nezvala, ale bylo to hrozně zvláštní.

Po těle spoustu modřin a náplastí. Jestli ji někdo doma bije, nevím. V obličeji nic moc, na ulici bych se za ní neotočil. Prsa hezký 4ky, zadek ok. Klasická privátová konstanta +5let.

Prakticky okamžitě se svléká, erotično nula. Orál průměr, nic extra. Samotný sex ještě horší, problém s přirážením, prakticky šuká jen na špičku mého péra. Stále gelem maže. Je to jak šukat s umělou pannou.

Po půl hodině konečně výstřik a uléhám. Ona okamžitě mě posílá do sprchy. Hmmm, asi chce druhý kolo a jdu do sprchy. Když se vrátím, začíná uklízet, a říká mi, že už má konec směny. WTF, ještě půl hodina do konce. Že prej už je konec a mám se obléct. V šoku se nestačím divit, a raději odcházím. Ono mezi námi není o co stát.

Půlhodinový vojeb na čase, s holkou ne moc hezkou, naspeedovanou jako když něco bere plnou modřin a v posteli jako šukací panna. Jasný nedoporučení a prosím, ať se privát na tuto svou novou akvizici zamyslí, jestli jim dělá dobré jméno.

Tapinkar jasne 🙁

jessica.jpg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx