Erotické masáže Praha

Sofie Rabbit Hall

Recenze tentokrát nebude přímo na Sofii, která je v tom nevinně, ale jejím výběrem to začalo.

Provedl jsem rezervaci termínu a času, dva dny předem- dříve to nešlo. Během potvrzování času došlo chybou operátorky několikrát ke změně času, jelikož se špatně podívala do rezervací dané masérky. Nakonec jsme se dohodli na nějakém čase a tím jsem věc uzavřel a odhlásil se z emailu. Druhý den jsem řešil pracovní věci a večer se raději podíval, zda přišla potvrzovací zpráva s adresou a číslem zvonku. Přišla, ale jak jsem zjistil, několik minut po mém odhlášení, došla také zpráva, kde opět žádají o změnu času, na kterou jsem již nereagoval, jelikož jsem předchozí, nabídnutý a mnou potvrzený čas považoval za finální. Netušil jsem, že někdo dokáže i tento potvrzený čas opět, po několikáté změnit. Večer jsem tedy zjistil, že můj čas na ráno neplatí a žádný jiný již nemají. Takže prostě nic, mrtvo, hotovo. Tímto jsem s Rabbit Hall skončil, jednání nepovažuji za profesionální.

1.8 9 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 listopadu, 2021 21:55

jee, rešit takovéto ‚malichernosti‘ .. 😀 když jsou ojeby a podělávky i na jiným levelu, chápu nasere to i tak 😀 ale proto vždy použivám telefon prostě rychlejší komunikace..(btw pro všechny případy čísla označena pod kodovym označením 😀 )
zní to blbě ale pokud navštěvuji salony často tak se mi minimálně jednoz něco podobného stane v každém druhém přinejlepším…. a spíše v 80% salonů 😀
může v tom byt fakt víc věcí chaos v organizaci asi nejspíš ale už se mi stalo že prostě aserka si postavi hlavu a odhlásí směnu…atd.. , s Kralíkem sem v tomto nikdy neměl problem zatim předpokladam že to může přijit

Last edited 2 let před by Peters32
10 listopadu, 2021 10:56

Taky jsem měl párkrát problémy s rezervací, vyloženě podělanou jsem jí snad neměl nikdy. Objednávám se téměř vždy přes WhatsApp nebo SMS, mailem jsem něco řešil se salonem snad jen jednou. Přijde mi, že přes zprávy to mají operátorky i raději než přímý telefonát, má čas si v klidu projít rozvrh a chvilku na rozmyšlenou, než když má klienta na uchu. Naopak při příchodu na salon výhradně telefonát. Tyhle věci by neměly člověka odradit od návštěvy, stát se může cokoliv. 😉

10 listopadu, 2021 21:48

Tohle se stát může a mě se to skutečně jednou stalo. Nastal zmatek a vše se změnilo asi 3 krát, abych nakonec dostal to co jsem chtěl na začátku.

Doporučuji komunikovat přes telefon a rezervaci zkontrolovat s nějakým časovým předstihem, aby to šlo v případě komplikací ještě změnit.

11 listopadu, 2021 23:41

Chápu tvou frustraci a asi si to psal dost nasraný ale to se proste může stát. Ja zažil mnohem horší věci ale vždy to musíš vzít s klidem a případně se objednat k jiné masérce. Email neni na komunikaci úplně ok. V Rabbitu jsem občas nějaký zádrhel zažil ale vždy mi operatorka vyšla vic než maximálně vstříc takže bych být tebou nedělal unáhlené závěry. Co se týče vedení a pristupu ke klientům je to jeden z top salónů v Praze.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx