Erotické masáže Praha

Molly – Excelent

Když už jsem se dneska rozepsal, tak přidám ještě jednu recku. Poslední zimu jsem docela slušně prozkoumal Excelent salon, pač asi jako jediný byl i přes covid otevřený. Zatímco jinde ze strachu před
Babišovým a Vojtěchovým hněvem honem rychle zavřeli, tady vymysleli jakousi ojebávku s „konzultačními návštěvami“ a vypadá to, že jim to v pohodě prošlo. Jedna z dívek, za kterými jsem tehdy zašel, byla Molly.

No, Molly mi ukázala taky jedno poprvé. Ovšem bohužel ne v pozitivním slova smyslu. Zatímco jiné masérky se na mě obvykle od otevření dveří tváří, jako by moje návštěva u nich bylo to nejlepší, co se jim za poslední minimálně půlrok přihodilo, Molly pouze dost neobratně zakrývala fakt, že následující hodina pro ni bude něco jako směna v kolbence, kterou si odpracuje čistě proto, aby měla večer za co nakoupit rohlíky.

Jinak Molly je dost pohledná mladá holka, já mám navíc pro tmavovlásky docela slabost. Že bude mít silikony, s tím jsem počítal, a taky jsem si potvrdil, že se jedná o určité mínus, byť udělané je má kvalitně. Jinak pevná postava z fitka je u salonu typu Excelent samozřejmostí.

Že jsem jí do oka zrovna nepadl, mi Molly dala najevo i při samotné masáži. Nevadilo by mi zas tak moc, že body to body bylo totálně bez emocí, masérčiny roky praxe alespoň zajistily kvalitní „mechanický“ zážitek. Že si ovšem pro vyvrcholení sedla tak, abych na ni sotva dosáhl, to už je asi docela na pováženou. Jako musím uznat, že výstřik to i tak nebyl nejhorší, na druhou stranu nahou ženskou na metr a půl od sebe
můžu sledovat i doma na počítači. Nebo při klasické erotické masáži ;p (btw. na to fakt někdo chodí?) Kdyby to aspoň byla součást nějakého BDSM roleplay, tak to klidně i beru, tohle ale pravděpodobně byla spíš čistá otrávenost ze zákazníka.

Na společnou sprchu ať už před či po jsem během tohoto nevšedního zážitku taky mohl zapomenout.
Pokec na závěr byl docela fajn, masérka začala mít trošičku lepší náladu, jak se zaplacená hodina neodvratně chýlila ke konci, a taky jsem se jí mimo jiné ptal na tetování, což by mohlo být její oblíbené téma, když jich má na sobě celou řadu. Na druhou stranu, jestli se jí na to ptá každej druhej, že?…

Na závěr bych řekl, že rozhodně nevyžaduju, aby masérka předstírala, že jsem největší štramák v historii lidstva, ale zas cítit se jako nezvaná trpěná návštěva je docela na pytel. Možná Molly pouze neměla svůj den, ale já jsem zcela vážně odcházel s pocitem, že jí ulevím (a v důsledku tak i sobě), pokud k ní na žádnou další masáž už nezavítám.

P.S.: Tak jsem dopsal recenzi a při hledání se dívám, že Molly už ani není v katalogu salonu Excelent. Možná už jí fakt došla trpělivost s otrapy, jako jsem já 🙂 Nebo přesídlila jinam? Je mi to celkem jedno, hlavně když se mi článek započítá do té soutěže 🙂

https://tapky.info/?3141,molly-excelent-masaze-731-884-923-731884923

molly.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 října, 2021 07:43

Já byl v Excelentu dvakrát a podobná zkušenost, nafrněný „modelky“ co na sebe nenechají sáhnout. Asi se dá narazit i na výjimku, ale já už to do třetice pokoušet nebudu.

15 října, 2021 13:08

Diky za report s tetovanim (mnoho ks, lehka vkusna nevadi, ale nerad hledam holku pod obrazky). Tim u me “modelky” vetsinou domodelkovavaji :).

15 října, 2021 14:47

Timhle si musi projit kazdej. Excelent ma bohuzel tohle uz jako standard. Kdykoli kdokoli psal na Excelent, tak to byl prisvih. Udivuje me, ze porad frci.

15 října, 2021 20:46
Reply to  MrakyMrak

Mě to udivuje taky. Jednu z poboček Excelentu mám téměř u baráku a nepáchnul bych tam ani za 1500,- za b2b, což už je stejně dneska nesmysl. Na tenhle podnik snad neexistuje jediná vyloženě kladná recenze. Vystříkněte, vypadněte a přijďte zas… To si raději zajedu na Vinohrady za víc peněz, kde ve čtyřech podnicích na 98% vím, že to bude dobré, i když půjdu k holce napoprvé. Jo, možná to jsou předsudky a některé z holek v těhle andělsky-excelentních podnicích s klimaxizací jsou přítulné a příjemné, problém je, že bych musel vyhodit asi tak 98 litrů za to, abych zjistil které dvě to jsou a to mi za to nepostojí.. 😀

17 října, 2021 16:27
Reply to  Aladar

Přesně jak píšeš. Za ty roky si člověk udělá pár stálic a tam chodí. A když už zkoušet něco nového, tak tady ani omylem. Jeden čas jsem to měl do Excelentu v dosahu 5 min chůze. Raději jsem jezdil jinam. Hrát tuhle ruletu a jedný (možná při správný konstelaci hvězd) padnout náhodou do oka, na to nemam chuť.

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx