Erotické masáže Praha

Karolina – Paradise

Karolina – Paradise
banging.cz/en/girl/129

Náhodou jsem měl cestu kolem, tak jsem si odbyl svou premiéru v Paradise.
Foto na webu komplet fake, ale inzerce na bagning je dost věrná.

Na úvod uvedu, že jsem byl o dost spokojenější než bych asi měl být. Karolína se mi hrozně moc líbila už při představování. A to jako, že fest. Krásný obličej, perfektní prsa a zadek. Celkově fakt kočka.

Na druhou stranu si holčina celou dobu držela trochu odstup. Ne že by byla nepříjemná, nebo tak něco. Prostě si držela profi odstup, takže iluze GFE se nekonala.

Společná sprcha na úvod moc fajn. Na závěr pak už proběhla jen solo na její popud.

Masáž byla kombinací zajímavých a nudných částí. Ale proložena tak, že když už jsem se chtěl ozvat tak vždy přišla nějaká změna. Jako celek ve výsledku celkem dobré.
Kombinace rukou ale i docela dost B2B. Již před otočkou masírovala od hlavy jako by v pozici 69. Hodně dlouho se takhle věnovala i těm správným místům. Vlastně jeden z nejlepších teasingů před otočkou co jsem na masáži zažil. Po otočce trochu B2B a pak velmi velmi vydařilý závěr v poloze 69.

V souhrnu krásná holka, skvělá ruční práce, ok masáž a lehce profi odstup. Hodnotím pozitivně a nebránil bych se ani opakování.

Lepší průměr kdyby se mi tolik nelíbila.

Salon docela velký, s poměrně diskrétním vstupem. Všechno čisté a v pohodě, ale už prostory působily chladně. Sprcha na pokoji. Objednání bez problémů last minute přes WhatsApp.
Jeden strike za čas, který se počítal dveře dveře.

20210904_023223.jpg

4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx