Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Olivia- Angels Masáže

Trošku jsem s recenzí otálel, ale nasdílím tento fajn zážitek i s Vámi.

Jednoho májového podvečera jsem sám do Holešovic zavítal- objednávka přes chat super, můžu doporučit. Co mě vždycky na Angels vytáčí je čekačka, než se připraví pokoj. Zazvoníte přesně na čas, někdy čekáte 2minuty, tentokrát to bylo celých 10minut. Během čekačky jsem měl možnost pokecat s kolegou, který šel mám pocit za Editou (sympatický cizinec, i když zprvu byl dost nesmělý).

Ve dveřích mi otevřela Olivia ve spodním prádle. Nečekal jsem takovou parádu, až jsem skoro ztratil řeč, je výborná. Totální porno look. Zavedla mě do pokojíčku, nabídla sprchu společnou, odmítnul jsem, řikal jsem, že to využiji rád na konci. Ke vzhledu- má asi napíchanou pusu, prsa jsou opravdu nesmyslně obrovský, je hubená, zadeček fajn. Je moc sympatická a vcelku je s ní i sranda. Na small talk v pohodě, rozhodně třeba mnohem lepší, než například Larisa (ex-Angels, ted Climax).

Masáž fajn, nebudu zacházet do detailů… Stačí říct, že mě to vedlo k tomu, že jsem za pár týdnů musel dát opáčko- v mé masážní historii poprvé. A to bylo ještě o několik levelů lepší, očividně si mě taky pamatovala, tak rozjela neskutečnej cirkus, že poslední co k tomu chybělo k dokonalosti, bylo ji tam říznout.

Pánové, kdo máte rádi kozatý blondýny, tohle si nemůžete nechat ujít, je skvělá, za mě velkej smajlík.

Oli_velka-768x1153.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx