Erotické masáže Praha

Naomi – Infinity Spa

Naomi jsme si částečně vybral kvůli exotice. Jestli se nepletu, tak nikdo z těch normálnějších a cenově poměrně v pohodě podniků nenabízí černošku. Tak musí postačit né tolik exotická asiatka. Musím souhlasit s předchozími recenzemi, že společná sprcha na začátku nenabídnuta, ale s čím už nemůžu souhlasit je to co následovalo. Naomi mi totiž sprchu nenabídla, ona mi to normálně oznámila, řekla ať se svleču a vezmu si ručník že půjdeme do sprchy! Bylo to poprvé, co se mi něco takového stalo a vůbec nechápu, že je možné, že někdy nedojde z její strany ani k nabídce. Je možné že se poučila ona nebo ji někdo poučil na základě recenzí a vzala to z opačného konce. Samozřejmě jsem neprotestoval, naopak to pro mě byl větší rajc. Byla to moje první návštěva u ní, takže jsem průběh nechal výhradně na ní. Což byla asi částečně lehce chyba, ale předchozí recenze mi přišli dost nevyrovnané, tak jsem chtěl zjistit, jak je to čistě podle ní. (Možná ve mně zvítězil recenzent nad klientem).

 

K samotné masáži musím upozornit, že jsem ani jednou nic neusměrňoval a zrovna Naomi je pole mě je z těch masérek, pro které platí, náš zákazník náš pán (samozřejmě v rámci pravidel), takže rychlá otočka, méně se věnovat nějakému místu nebude problém.

Otočku bych časově zařadil někam do druhé poloviny času masáže, ale to by samo o sobě nebyl takový problém. Horší je, že se většinu času na zádech věnovala hlavně nohám a rukám. Masáž zad, b2b, intimní místa to přišlo až hodně pozdě těsně před otočkou. Ačkoli jsem chtěl nechat celou masáž na ní, abych zjistil, jak to je, tak jsem už chvílema uvažoval o to, že si řeknu o změnu. Shodou okolností většinou v ten okamžik nějaká změna přišla, třeba ne ta očekáváná, ale když se něco změnilo, tak jsem vyčkal na to co předvede. Ať už to bylo časem, že to trvalo moc dlouho (při pohledu na hodiny), nebo pocitově, že mi přišlo, že nohám se věnuje snad celou dobu a na záda nesáhla.
Při  b2b dělá klasicky vzdychání do ouška, vzdychání celkově, až to někdy působilo, že je to pro ni docela fyzicky makačka. Něco co jí odlišuje od ostatních bych nazval jako „kolenem do koulí zezadu“. Prostě jako kdyby vám chtěl dát někdo v kleče ze zadu kolenem do koulí, ale místo kopnutí pomalu projel od země po celém péru a koulích nahoru. Přiznám se, že to pantátu pěkně pozvedlo, ačkoli do té doby se mu moc pozornosti nedostávalo. Ono asi obecně takhle obkročená přes jednu vaší nohu bude její oblíbená b2b poloha.

Sprcha po to samé jako na začátku, na nic se neptá. Jak často píšu, že společnou po nedávám, tak jsem udělal výjimku a kdyby se na tu sprchu ostatní masérky po také neptali a rovnou s tím počítali asi bych ve většině chodil. Za tohle fakt velké plus.

Fyzicky je moc pěkná. Pravděpodobně vám bude často lichotit nějakými přednostmi a poměrně chytře (nebude každému bez ohledu na realitu říkat, jak má velký péro a krásný tělo), prostě si vybere co ji na vás zaujalo a pochválí vám to a možná vám pochválí něco, co ještě nikoho nenapadlo. Otázka je, jestli to myslí vážně, přišlo mi, že její přístup pár lidem zakalil mozek a pak psali, aby si na ní dávali pozor, že je dokáže svou krásou a přístupem zblnout. Mně je to jedno, ale opravdu vám pochválí nějakou vaší reálnou vlastnost, něco ve stylu, že vám neřekne. Ty máš ale velký péro, když bude normální/ malé, ale pochválila by vám, že ho máte malého :D.(Dobře to je asi blbost, ale mělo to naznačit, že vám maximálně zalže u toho, že se jí to líbí, ale zní to uvěřitelně, když vám zbytečně nepřilepšuje). Dovedu pochopit ty recenze, které z ní nebyly úplně potěšené, myslím že dost lehce vzniknou kombinací toho co vám říká, chválí, jak se k vám chová a pak toho průběhu masáže. Prostě jako kdyby vás sváděla, skoro vás pozvala na rande a pak velkou část času věnuje něčemu co není až tak zajímavé. Tak z toho někdo může mít pocit, že mu schválně maže med kolem pusy, aby ta masáž nemusela být tak dobrá. Je to možné, třeba to zkouší na první dobrou, ale jakmile máš nějaký požadavek, tak ho podle mě i ráda splní.

 

Palec nahoru, asi jsem na ně v té recenzi až moc přísný, ale snažím se na to koukat maximalisticky jinak jsou ty masáže v pohodě. Příjde mi, že ve spoustě recenzí jsou věci tak nějak nastítněné, ale nejsou rozebrány podrobně. Než jsem byl u Naomi, nedokázal jsem si představit, v čem je to její „nebezpečí“, protože o něm několik lidí psalo, ale nikdo ho konkrétně nepopsal, tak snad se mi to povedlo lépe.

Ať už je to přetvářka nebo ne, tak ačkoli masáž nebyl z těch nejlepších, tak to bylo nejvíce GFE co jsem na masážích zažil. A to neříkám na základě lichotek, které jsou mi osobně možná více nepříjemné než příjemné(obecně nemám rád, když mě někdo jen tak chválil ve škole nebo chválí v práci). Buď mi řekni, že mám hezké rty a zuby a začni mě líbat, nebo to neříkej, mě je to jedno a nepotěší mě to.


https://www.tapky.info/?3515,naomi-infinity-spa-603-373-881-603373881

E6857C16-DF85-4221-ACC2-BC7DE4A970EF

3.1 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx