Erotické masáže Praha

Karolina – princess

Jednoho dne se mi zalibila maserka Karolina ze salonu Princess. Pry nova maserka, na fotografiich vypada velmi dobre.

Prijdu tam a otevre mi nekdo uplne jiny, nez je na fotce. Jelikoz salony navstevuji pravidelne, vim zhruba, kdo kde pracuje. Trochu mi ta holka pripomina Lili z Infinity. U ni jsem nikdy nebyl, ale podle fotek na Infinity je to urcite ona. Takova mala, postava zvlastni, nezajimava, obycejna rajda z ulice, ktera by me asi ani na ulici neoslovila. Uz jen z principu, ze tam jsou fake fotky uz do tohoto salonu nepachnu :-O.

Jinak Karolina nebyla spatna, pokud nekoukate na vzhled. Ruce ma sikovne a sprcha take fajn. Strikl mi z ni, ale za ty penize bych si predstavoval neco lepsiho.

Rozhodne vubec nevypada tak, jako na fotce, jsou to zmrdi.:-)

https://www.tapky.info/?3628,karolina-masaze-princess-773-480-202-773480202

3.5 18 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 července, 2021 18:34

Coze, Lili je v Princess? Sodoma Gomora- finito Infinito. Btw, jeji fotky nemely nic spolecnyho s realitou ani v Definiti Infinity. Photoshop se jim uplne zavaril. Kde je nejaka pouzitelna maserka????

Last edited 3 let před by Andrej
user1902
1 července, 2021 19:20
Reply to  Andrej

neni, neexistuje. dufal som, ze sa vynoria cez leto nejake „studentky brigadovat“, ale nevyzera to nadejne.

xxx
1 července, 2021 21:17

Ahoj, také jsem podle fotek ji dal přednost před Markétou, a asi byla to chyba (i když u Markéty jsem ještě nikdy nebyl). Samozřejmě operátorka Karolinu vychvalovala.

Souhlasím s recenzi výše, sice jsme si hezký povídali a čas rychle utekl, ale masáže vnímá jako práci, tudíž blok tam má. Navíc střeží „první orgasm“ pro svého kluka, proto asi to bude takové vysoce profesionální odsud posud. Možná jsme si nesedli a někdo jiný bude mít s ní lepší zážitek … bůh vám žehnej 🙂 Ve výsledku jsem měl jít radši za Nikol do RH, měla mám pocit směnu tehdy 🙂

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx