Erotické masáže Praha

Nikol – Extaz Massage

Za Nikol v Extazi jsem byl také, ještě na Palmovce. V té době tu měla jednu pofidérní recenzi. Mimochodem všechny její recenze mi přijdou napsané stejně divnou stavbou vět, mám podezření, že je píše někdo z podniku.

Objednával jsem se 10 minut předem, byl jsem kousek a hucelo mi v kládě… A jak to tak bývá s hučením, sáhl jsem po nejvíc ojebávkový pussycat variantě.

Místo vzhledem k relokaci podniku už nemá cenu popisovat.

Proběhlo potvrzení mého výběru, placeno, má mi vrátit, tak chvilku kouká a že mi to dá až budu odcházet. Poslán do pokoje, sprcha a poměrně dlouho čekám.

Po čtvrt hodině od příchodu do podniku jsem se dockal. Nikol určitě původem z východu přichází, ladí nějaký nepříliš sladěný playlist a pouští se do masáže, no spíše do hlazení, které v pozici na břiše trvá fakt dlouho, navíc klasicky prohladí minimálně 10 minut na nohách, jsem z toho nervózní. Přidá 5minut B2B a velí k otočce.

Aspoň ty kozy má pro mě luxusní, krásná velikost a pevnost. Následuje zase nějaké 10 minutové monotónní hlazení všude možně mimo erotické zóny. Přidá trochu B2B a konečně se dostává rukou na správné místo, masáž penisu je vidět že umí až moc dobře, nebezpečně se po 2 minutách blížím ke konci a Nikol bez známek oddalování pokračuje, musím ji přerušit. „Zaplatil jsem si pussycat a zatím jsem dostal jen ojeb“ říkám si v hlavě. Ptá se jestli chci teda 69, „ne zaplatil jsem si pussycat jen tak abych na tebe mohl sahat, tvl“, no jasně! Skočí do 69 trochu masíruje koule, abych necítil tu hroznou ojebavku, a ve chvíli kdy ji přelíznu, tak zase zapojí techniku pro rychlý konec, aby nemusela dlouho trpět lízání kundy. Po pár minutách tedy luxusně stříkám.

Nikol vezme kapesníčky, začne se otírat, pak podá jeden mně, abych se otřel, kapesníčky uklidí a odejde z pokoje. Divný pocit…

Tak se nějak seberu do sprchy, všimnu si hodin, které ukazují za 10 celá, celkově tedy 35 minut masáže…

A o ty peníze co mi měla dát jsem se samozřejmě musel ve dveřích připomenout…

Jsem se zas rozepsal…

Shrnutí: Zůstala mi hořkost v puse, stejnou zkušenost jsem mimochodem měl z Pussycatu v Králíkarně na začátku zimy, jeste než tam začali mít zajímavé masérky – šel jsem na blind.

Za Nikol se vrátím jen v největší nouzi a jen na masáž péra to jí jde, za nic víc mi to nestojí. –

http://tapky.info/?3527,nikol-extaz-massage-776-506-193-776506193

3.1 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx