Erotické masáže Praha

Patricie – Infinity

Po delsi dobe jsem zase vyrazil na masaz, vyber padl na Infinity, byla to moje prvni navsteva. Objednani bylo k Naomi, kdyz jsem potvrzoval, dostal jsem zpravu, ze je nemocna (ze zpravy jsem mel pocit, jako by to byla moje chyba?!). Rikam si ok, co se da delat, nabidnuty jine slecny, mezi nimi i Patricie (recenze znely dobre). Po nabidce slevy na 90 min (nechtel jsem spechat a mit trochu vic pohody), potvrzuji a vyrazim.

U dveri volam jak instruovan, cekani docela dlouho, uz tam cekal i dalsi par…

Pak vpusten a Patricie mi otvira presne na domluveny cas. Tady jsem moc nepochopil, proc jsem nebyl vpusten o nejakych tech 5 minut drive…

Patricie ma peknou postavu, nic vychrtleho, jen mi trochu nesedl oblicej, vsechno na nem bylo takove namackane uprostred, nevim jak bych to popsal…

Patricie me pak poslala na pokoj a popsala co bude. Sprcha spolecna na zacatek nenabidnuta, na konci ano. Sprchu jsem vetsi jeste nevidel, po navratu na pokoj uz na me cekala voda. Ulehnu a cekam. Dorazila Patricie a zacala masaz. Umi i pritlacit, ale nic zvlastniho, par lehkych zavzdychani do ouska, nastavovat se umi, pohled je to pekny.

Otocka prisla docela brzy, plno rajcovnich pohybu a pozic, dotyky skoro vyzadovany postupne vsude. Rucni prace v impulsech a zbesila, vlastne jsem to videl spis negativne. Pak finale, tam uz rucni prace skoro jako bych to delal ja, nic zvlastniho, Patricie zato tekla hodne, prislo mi, ze z toho ma vic jak ja.

Pak prislo povidani a odpocinek. Povida se s ni opravdu dobre skoro o vsem.

Pak si odskocila, ze je hned zpet. No bylo to skoro 7 minut (konecne jsem videl hodiny)

Meli jsme za sebou 60min, rikam si, co vymysli na konec. Nic…. Posadila se na pohovku, trochu povidani a jdeme do sprchy, ocekaval jsem jeste nejakou zabavu, ale akorat mi umyla zada a po chvili povidani odesla prvni.

Po platbe hodne schladla, mel jsem opravdu spatny pocit. Bylo to poprve, co jsem si pripadal opravdu ojeban. Cas masaze mohl byt tak 45 minut max na 90 minutove masazi… Cas dvere dvere byl 78 minut. Nemel jsem ani na to to komentovat.

Masaz podprumer.

Pokec nadprumer.

Pocit ojebu velky.

Opacko v zadnem pripade

Je to dobra herecka.

Hodnotim 3/10 , smalik 🙁

PS. snad vyhra za duben do RH mi pristi tyden spravi naladu…

https://www.tapky.info/?3036,patricie-infinity-spa-603-373-881-603373881

21BDBAE2-BB1C-4FA3-BFD5-DF857B001301-385x585.jpeg

4.2 14 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
MartinMrtn
19 května, 2021 11:00

Hezký den všem, nemohu si odpustit reakci na toto negativní hodnocení, tuto negativní recenzi beru jako bezpředmětnou a zákeřnou – asi pochází od konkurenčního salónu…Ať si dotyčný sáhne do svědomí sám. K Patricii chodím pravidelně již dlouhou dobu, je to naprostá profesionálka, vždy usměvavá, moc milá a krásná, domluva vždy vynikající, čas vždy dodržen, někdy dokonce i přetažen!!! Masáž vynikající, na lepší jsem nikdy nebyl! Doporučuji všem! Za mě vždy 5*****, myslím, že i ostatní mohou potvrdit!

19 května, 2021 22:35
Reply to  Danny

To muzes, Dando. Nesedla Ti Páťa, chapu. Je to selmice, ja u ni nebyl, ale jinak si ji lidi chvali, teda vcetne bači v diskuzi nad nami. Jinak Naomca pry taky umi provetrat pytel🙂

19 května, 2021 22:32
Reply to  MartinMrtn

Prestaň, bačo😎

19 května, 2021 23:19

A nespletl ses? Fakt jsi byl u Páti? 😀

19 května, 2021 23:33
Reply to  Danny

To jste si teda museli hodně nesednout vzájemně, protože jsi v podstatě popsal opak toho, co s ní zažívám já..

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx