Erotické masáže Praha

Larisa – Climax masáže

Když jsem přišel do Climaxu, tak se mi líbilo, že je to v takový zapadlý uličce a je tam vchod přes branku jakoby přímo k baráku. Takže setkání s nájemníkem ve dveřích nehrozí.

Larisa je vysoká blondýnka. Má super tělo, v obličeji normál. Cejtil jsem z ní trochu tenzi, která byla cítit po celou dobu masáže. Sprchu nenabídla.

Co se týče samotný masáže: Má super tělo a kozy. Hned mi stál když přišla a začla se slíkat. Měla techniky, který jsem do tý doby jinde nezažil. Například mě masírovala od krku směrem k bradě a u toho mě honila, střídala to s foukáním na žalud, takže jsem měl pocit jako když mě kouří. Pak si na mě sedla zadkem a péro jsem měl mezi jejíma půlkama. Při 69 jí má fakt pěknou, normálně masérkám do rozkroku nešahám, ale tady jsem byl z těch novejch technik a celkový tenze nějak celej vzrušenej, tak jsem to zkusil. Ucukla, tak jsem se na to vysral. Docela jí dlouho trvalo mě v tý šedesát devítce dohonit. Sprcha na konci zase sám.

Když jsem na konci platil, tak měla takový divný cuky v obličeji, jako kdyby byla pořád tak nějak nesvá. Takže masáž super ale necítil jsem se bohužel úplně uvolněně.

https://www.tapky.info/?3226,larisa-climax-masaze-735-006-009-735006009

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx