Erotické masáže Praha

Ella – Rabitt hall

Tak do týhle slečny jsem se úplně zamiloval. Je vysoká, hezká a hubená. Je dost uctivá. Má perfektní prsa. Něčím mi připomínala Penelope Cruz ve Vanilla sky. Je to podobný typ, ne že by vypadala jako ona. Ale má v sobě takovou „zvláštnost“. Sedí mi na to nejlíp anglický slovo quirky.

Masáž probíhala standardně, nejdřív masáž na zádech. Dokonce mi přikryla nohy ručníkem, protože jí přišly studený. To mi přišlo roztomilý. Kombinovalo se to i s klasickou sprotovní masáží, takže chápu ostatní recenzenty, proč mohli být nespokojení. Při masáži se do toho erotična jakoby vžívala, třeba tak že chvíli seděla se zavřenýma očima. Bylo to dost zvláštní a rozhodně opak některejch mechanickejch masérek.

Během masáže mi řekla, že jí připomínám někoho koho znala :)) Pak mě honila a koukala mi asi z 5cm do očí. Myslím si, že u týhle masérky to bude dost o sympatiích.

https://www.tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

4.4 7 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 února, 2021 22:34

Tahle slecna tady ma nic moc recenze. Ses prvni spokojeny zakaznik. 🙅‍♀️Necha si sahat mezi nozky? Kolik casu si stravil na zadech? Kolik jsi platil🤣🤣🤣?

Last edited 3 let před by Andrej
19 února, 2021 05:32

Diky za odpoveď. Je videt, zes byl opravdu spokojeny🤣🤣🤣

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx