Priváty v Praze

Nikola, Krásky z Vršovic / Vršovický pelíšek

Taky jsem kolem půlky prosince vyzkoušel výše uvedenou slečnu a moje zkušenost bohužel nebyla tak pozitivní, jako v případě kolegů Monty a ko_cour, ale jedno po druhém.

Objednání bez problémů, stejně jako parkování nedaleko místa samého. V dohodnutý čas jsem zavolal a byl jsem vpuštěn elektrickým vrátným, aniž bych kohokoli potkal. Prostor v suterénu je čistý, útulný a ani ke koupelně nelze mít výhrady, prostě zatím všechno v pohodě.

Slečna sama je přibližně v inzerovaném věku a věřil bych jí i uváděné míry. Vzhledově „holka od vedle“, postava nepoznamenaná sportem, ale i díky věku ani tady nelze nic namítat. Za sebe vzhled slečny hodnotím velice kladně, ale to je samozřejmě věc osobních preferencí a vkusu.

Telefonicky jsem objednával hodinu, slečna prý myslela, že jdu na půl, ale domluvili jsme se na hodině a po roztomilé etudě s displejem kalkulačky (uznávám, že naučit se vyslovit česky ty dvě číslovky, které slečna používá, je obtížné) platím 1.500,- Kč, odcházím do koupelny a po chvilce můžeme začít.

Začínáme mazlením a brzy narážíme na první problém. Možná mi to nebudete věřit, ale bylo zakázáno sahat na spodek. Žádné „prsty dovnitř ne“, tohle bylo natvrdo, ani zvenku pohladit. Přiznám se, že s něčím podobným jsem se u někoho, kdo se živí souložením, ještě nesetkal.

Další problém byl, že slečnu zřejmě docela silně bolel zub, prý osmička. Tím by se asi daly vysvětlit i problémy ostatní a možná by si kvůli tomu zasloužila shovívavější hodnocení, jenže… nikdo mě na to předem neupozornil a peníze si děvenka bez mrknutí oka vzala, takže je na místě očekávat odpovídající přístup.

Ale nepřišel jsem vyhledávat problémy, přišel jsem si užít chvilku s mladou, hezkou slečnou, a ta tam byla a vcelku ochotně zaujímala požadované polohy, takže jsme zdárně dospěli do konce prvního kola.

Pak ovšem vyvstala otázka, jak využít čas, než se znovu nabije kanón. Zeptal jsem se, jestli slečna nedělá masáž a bylo mi řečeno… můžete hádat… že ne. Slečna sice inzeruje jen dvě věci, které dělá, a to je klasika a masáž, takže tohle trošku překvapí, ale nebudeme si kazit večer. Pro jistotu se ptám na lízání a dostane se mi výslovného ujištění, že dělá „jen klasiku a orál, jen klasiku a orál“, pro jistotu dvakrát, aby bylo jasno.

Tak se pokouším o konverzaci, což je úkol nejtěžší, protože slečna neovládá žádný civilizovaný jazyk. Nemluví česky, anglicky, ani německy, jen rusky… a trochu se obávám, že i kdybych byl promovaným rusistou, k duchaplné konverzaci by to nevedlo. Několik minut se pokouším z paměti dolovat pozůstatky ruštiny a slečna mi konečky prstů přejíždí to těle a občas jednoslabičně odpoví.

Radši nasměruji ruku do správných míst a děvče se ochotně snaží zjistit, jak jsme na tom s přípravou na druhé kolo. Teď je ta pravá chvíle na vyzkoušení zmiňovaného orálu a mohu potvrdit zkušenosti kolegů – tohle slečna opravdu neumí, stejně jako koníčka nebo cokoli jiného než si podle pokynů lehnout a „podržet“. Čili i napodruhé to zas celé oddřu já, ale já si nestěžuju, já se námahy nebojím.

Kolem tři čtvrtě děvče hlásí, že máme deset minut, takže sprcha (bez slečny) je i zde počítána do placeného času, ale nevadí. Stále je tu ochota zaujmout požadovanou polohu, a to spolu s mládím a krásou stačí. Do sprchy odcházím necelou hodinu po příchodu.

Shrnutí:
– zákaz doteků dole a vůbec všeho myslitelného kromě „zásunu“
– nedělá masáž, i když jí nabízí v inzerci
– neumí orál, neumí to nahoře a neovládá žádnou použitelnou řeč

přesto moje hodnocení není zcela negativní, protože

+ prostředí i slečna jsou hezké, čisté a upravené
+ fotky i popis jsou odpovídající (až na tu inzerovanou masáž, kterou nedělá)
+ slečna se i v indispozici snaží vyhovět, ochotně mění pozice, a dokonce občas i trošku zavzdychá (ale bohužel neumí ani tohle, takže jí to neuvěříte)

V grafickém vyjádření :-/

608 901 589

https://www.tapky.info/?3352,nikola-vrsovicky-pelisek-608-901-589-608901589

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx