Erotické masáže Praha

Veronika / Kristina – masáže Jugoslávská / masáže nonstop

První recenze tady bude taková neúplná páč pořádně nevim kdo to byl, v inzerci vedena jako Kristina, sama se představila jako Veronika, fotky nevim, možná ta jedna by mohla bejt její, ale upravená a celkově bordel, její číslo bylo u jiný holky a pak to všechno zmizelo. Ukrajinka, ale krom toho, že její břicho bylo nepěkně zvrásněné, měla návštěva samá pozitiva – fotky by mohly být i pravé, věk cca 21, kozy 1-2, světlejší hnědé vlasy, hezký oči a nohy, trochu větší zadek, ale celkově vypadala pěkně. Její doteky byly takové opatrné, ale víc jsem si užíval moje doteky, anglicky se s ní dalo v pohodě domluvit, nechala se osahat solidně a všude, a na konci strpěla i spršku mrdky na zadeček. Půlhodina dohodnuta na 1000 (z 1200), takže dobrý, tady rozhodně nejsem naposledy.

masáž-IP-veronika-alias-kristina-inzer-0.jpg masáž-IP-veronika-alias-kristina-asi-real-1.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Dareios
20 září, 2020 20:37

No to je super, začínat recenzí na noname Ukrajinku, která zmizela ze světa i s telefonem. Fotky samozřejmě kradené, https://xhamster.com/photos/gallery/9763518/187990642 atd.

Co teda má znamenat „tady rozhodně nejsem naposledy“ ? Masáže nonstop (jednou jim fakt zkusím zavolat ve tři ráno) v Jugoslávské s podobným textem teď inzeruje https://www.sex.cz/nikolamasazenonstop

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx