Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy Shop

Recenzí tu má holka dost, tak přiložím i svůj pohled na věc. Rovnou jsem i mohl vyzkoušet novou pobočku Candy Shopu v Šumavské. Objednání k Šarlotě chvílí dopředu bez problému, dobré parkovaní hned u salónu, vchod přímo z ulice, přičemž dveře byly otevřené. Za mě takhle úplně ideální vstup. Líbí se mi tam, nepůsobí to jako úplná sklepní díra. Recepční mi nalévá dvojitou a přichází Šarlota a hezky se mi představí.

 

Je sympatická, usměvavá.. takovej malej sexy ďáblík řekl bych. Vzhledově asi i klidně teenka. Na sobě černé, těsné a krátké šatičky, podpatky a tmavé vlasy stažené do nějakého copu. Kouká se na ni hezky. Pěkný voči, snědá pleť, sice drobná ale dobře formovaná postava, nikde nic rozkydlýho, plnej zadek, pěkný prsíčka a v obličeji je přirozeně hezká. Prostě mladý roztomilý koťátko, se kterým si chce každý pohrát. Původně jsem trochu čekal jemnou klidnější holku, ale tady je to spíš docela opak. Je z ní citit energie, což mě ale nabilo a velmi pozitivně naladilo. Působí inteligentně, je sebevědomá, temperamentní, bezprostřední a ráda kontroluje situaci. No a je celkem upovídaná, tak je třeba si to pohlídat, pokud to tam člověk nechce celý prokecat.

 

Řekl jsem, že nechám průběh masáže na ní. Sama naznačila, že není zrovna submisivní. Asistovali jsme si při svlékání a hmatem jsem užíval její hebkou pleť. Má pár tetování, ale nic přehnaného a sluší jí to. Trochu se pomazlíme a jdeme do sprchy, kde to pokračuje včetně pusinek, doteků a postupně graduje k imitaci šuku, taková ta candyshopí klasika. Pak si klekla dolů a pěkně mě vyhonila, přičemž mi u toho celou dobu cucala prst. Pohled na ni při tom skvělej.

 

Masáž hodně akční a kreativní jak na břiše, tak i na zádech. Má svoje propracovaný choreo a nebojí se kromě rukou využívat i celé svoje tělo i váhu. Je to fakt hodně intenzivní a skutečně tělová masáž. Klouzala se po mně sem a tam. Do toho GFE prvky, foukání, pusinky. Nestydí se při tom ukazovat v různých pózách včetně 69 a je vidět, že ji to baví. Zrcadla jsou ze všech stran včetně stropu, světla je tam akorát, takže si masážník opravdu pošmákne. Při masáži občasná oboustranná hoňka. Doteky zvenku povoleny, ale ten průběh masáže a časová tíseň stejně moc nedovolilo. Nechyběla též imitace šuku na koni snad ze všech stran, skoro takový twerk, čůro mezi stehna, footjob. Začala přidávat na intenzitě s ruční prací a nebála se silnějšího stisku, kterej jsem ten den potřeboval. Nakonec si klekla k mým nohám a náruživě mě vyhonila. Času moc nezbývalo, takže ještě společná sprcha a padal jsem do pryč.

 

Celkově styl masáže spíš taková ta divočina. Atmosféra během celého procesu přátelsky sexuální. Proběhlo tam toho opravdu hodně, že ani nevím, co vše vypíchnout, ale vím, že to bylo vynikající a opakování bych se časem vůbec nebránil. Byla to kvalitní a profesionální masáž a člověk dostane opravdu b2b, za které si zaplatil. Kdo hledá poklidné mazlení a vzájemné uspokojování, tak musí jinam. Jinak nové prostory jsou super, pokoj vypimpený včetně vlastní sprchy.

 

program:
b2b
60min
1800,-

https://tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

hodnocení:

(super)

sarlota-2-2.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx