Erotické masáže Praha

Denisa – Infinity Spa

Denisu jsem náhodou potkal v Infinity, když jsem tam minule čekal na Anitu (viz též recenze). Denisa se mi tehdy okamžitě ohromně zalíbila, navíc po dlouhé době Češka. Denisa je totiž můj typ nebo snad i můj sen, tak předesílám, že tím může být má recenze ovlivněná, a vlastně i byl průběh masáže.

Ach, ten jemný podlouhlý obličejík se stejně takovým úzkým nosíkem, inteligentní a současně jakoby žádostivý výraz s trošku plachým úsměvem… Mikádo nyní na světlejší odstín – její nové fotky na webu Infinity celkově souhlasí – což jí za mne extrémně sluší a nemusí si vlasy na masáž spínat do dlouhovlasým masérkám vždy tolik ubírajícího drdolu. Dívčina krásně štíhlounké postavy: určitě nižší než uváděných 170 cm (tedy roztomilé 😊) a i ostatní parametry tradičně mírně upraveny, jakož i věk (řekl bych spíše 25-30) a prsíčka: kdo jste na větší, pevnější a vzorově tvarovaná, tak Denisa určitě není pro vás, ale mně ty její přirozené, trošku visící kozičky, s výrazně vystouplými čudlíky neskutečně přitahovaly, prostě jsem se cítil v reálu života. Na Denise se mi snad líbí i ta dvě vkusná, nepříliš výrazná tetování.

Na pokoji jsem po uvítání a zaplacení nejprve čekal ještě skoro 10 minut (sám), protože těsně přede mnou přišel jiný klient (znovu jsem se utvrdil, že mladí idolové moc na tyto masáže nechodí…) a než byl vpuštěn do domu, čekal jsem na druhé straně ulice, abychom se nepotkali, a na 3 pokoje na Koubkové je jedna sprcha. Koncový čas pak Denisa nijak nehlídala, ale musel jsem se bohužel vrátit včas do firmy, takže jsem si nahradil jen asi 5 minut.

Denisa zatím masíruje krátce, a to jen 2 dny v týdnu, protože to nemá jako hlavní náplň, což se projevuje řekl bych ještě trošinku v určité roztomilé stydlivosti: třeba v tom, že zdála potěšena tím, že úvodní sprchu dám dobrovolně sám, protože jsem se chtěl po ranní cestě pořádně vymýt. Tvrdila mi dokonce, že když jí klient něčím nesedí, tak ho odmítne (neptal jsem se, jak to pak řeší salón…). To naštěstí nebyl můj případ. Snad se na Denisu trošku přeneslo i mé upřímné nadšení z ní. S Denisou mě od prvního momentu bavilo být a bavit se s ní: má příjemný, za mne sexy hlásek, a nemluví zbytečně ukecaně, přesto jsme prakticky celou část masáže na břiše prokecali. Až jsem jí raději řekl, že už jsem nedočkavý taky na nějaké ježdění tělem.

Ale po otočce, která pak už brzy následovala, jsem Denisu nenechal B2B dlouho dělat, protož jsem si ji prostě musel přitáhnout k sobě. Nechala se líbat, jen na obličej prý zásadně ne. Tak moc mne přitahovala a svými jemnými ručkami začala brzy tak citlivě honit, že jsem poprvé na masáži musel masérku brzdit, a to několikrát, sotva začala, abych nebyl úspěšně ukončen předčasně. Nejlépe tak, že jsem si k ní sednul a objal jí, hladil, případně si hrál s jejími kozičkami nebo je i bral do pusy, čemuž se nijak nebránila, myslím, že se i sama přitulila se a koukala na to do zrcadla (nebo v sloup?😊). Osvětlení bylo tak akorát.

Do 69 se Denisce nechtělo – ale třeba to bylo tím, že jsme se tak skamarádili a před kamarádem se to přece nehodí… Až na mé škemravé připomenutí, že máme „Infinity mix“, se Deniska nejistě a váhavě začíná přetáčet, až jsem myslel, že mne tou jednou nožkou u hlavy nepřekročí, ale nakonec nade mnou zaujala polohu jednu nožku v kleku a druhou nataženou, takže jsem měl skvělý výhled, pohodlný dosah rukou (i druhou na zadeček) a ještě ke všemu jsem ji mohl snadno líbat poměrně vysoko na vnitřní straně stehýnka… Ale nic pozorovatelného to s ní nedělalo. Ona mne ovšem při tom nakonec už nezadržitelně udělala. Následovalo pečlivé, jakoby láskyplné otření kapesníčky a Deniska by nebyla proti delšímu domazlení, ale čas se už bohužel krátil mně.

Závěrečnou sprchu jsme dali společně, očistnou a povídavou, přičemž já se v ní zdržel déle, protože Denisa olejem na mne nešetřila a voda tekla poměrně slabě (nedostatek vícero salónů).

Za Denisou se budu určitě chtít vracet, i když takových masérek začínám mít už nějak povážlivě víc (a soutěž za recenze naopak nutí objevovat nové masérky…) a při jejím omezeném rozvrhu těch příležitostí asi ani nenajdu mnoho – doufám, že (s touto činností) vydrží.

Masáž: Infinity mix

Délka: 60 minut

Cena masáže: 2200 Kč (akce)

Hodnocení:  super, dobrá

Odkaz: https://tapky.info/?4903,denisa-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_8935-683x1024.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 února, 2024 10:03

It’s a pity when they don’t tell you before that the masseuse doesn’t like doing 69, or to be touched. If it’s part of the massage you are paying for, they should let you know. That way you can select another masseuse according to your needs.
Applies also to pussycat, in which some don’t want to be kissed there (happened at least once) and they don’t let you know before you choose.

Last edited 7 měsíců před by kakaroto
Infinity SPA
8 února, 2024 11:51
Reply to  kakaroto

Dobrý den.
Masaz v poloze 69 je možná v Infinity Mix.
A pussycat rozhodně není líbání na rty. To máme zvlášť jako všude jinde za příplatek 500kc.Krásný den😘

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx