Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari

Matahari je pro mě osudový podnik. Tady jsem zažil svou první masáž a i řada dalších zážitků z tohohle podniku je zapsána v mém masážnickém deníčku zlatým písmem. Čas od času na mě padne nostalgie a vyrazím hledat další zlato. A tentokrát se zadařilo.

Lucy je slečna na úrovni. Možná v obličeji vypadá trochu přísněji, ale velmi rychle tají ledy (pokud tam nějaké vůbec byly). Na moje vtípky reaguje velmi dobře, a tak příprava na masáž probíhá v uvolněné atmosféře. S Lucy se dá povídat o všem možném a není to jen plkání na zaplašení ticha.
Je dobré, že se nekoná takové to trapné čekání – teď se slíkni a já přijdu, pak jde pro olej, pro vodu atd. Lucy je se mnou celou dobu.
Sprcha spíše hygienická, ale proběhne také úvodní seznámení našich těl.
Uléhám a od prvního dotyku cítím, že to bude dobré – plná pozornost, vědomé dotyky a později velmi kvalitní B2B i s výhledy v zrcadle – nezmiňoval jsem detaily Luciiny postavy, ale za mě tady není moc co vytknout a s touhle „výbavou“ nemůže být B2B špatný zážitek – ano, narážím na její krásná prsa. Občas „intimní návštěva“ její ruky, zavzdychání a propletení prstů. Výborný start.
Otočka přichází právě včas a přichází vzájemné tulení. Lucy dokáže dotyky velmi dobře rozdat a také přijmout (v rámci pravidel) . Nechyběla ani pozice 69. Nejvíc ale vyzdvihuji pocit, že slečna je tam pro mě a že si mou přítomnost také užívá. Můj vrchol (jemná a citlivá ruční práce) přišel ve vzájemné pozici na boku, kdy jsem byl utopený v Luciiném objetí. Odchod do sprchy v rozumném čase beze spěchu, takže zážitek nebyl znehodnocen spěchem ani necitlivostí. Odcházím vysmátý jak lečo.
Po všech stránkách kvalitní zážitek, kdo hledáte i trochu víc, než jen kvalitní ukojení (které se rozhodně také konalo😉) , Lucy mohu s klidným svědomím doporučit. Doporučení samozřejmě také pro horňáky.

1 hodina B2B 2300,-

https://tapky.info/?3549,lucy-matahari-salon-773-164-811-773164811

EG2vNIw60n.webp

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx