Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit Hall

Včera vyzkoušena Sofie z RH:
Tel: 774 910 918
admin edit: https://www.tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Masáž „erotický mix“ / 1800.-

V tomto případě se nemohu přidat k řadám spokojených.

Slečna milá, sympatická. Úvodní sprcha super, hodně kontaktní. Bohužel to byla asi nejlepší část návštěvy.

K vzhledu: slečna rozhodně nemá tak modelkovskou postavu, jako se to jeví na fotkách. Má poměrně široký hruník i pas, ne nadváha, je štíhlá, ale tvar těla je prostě takový hranatější. Zadek krásný (všude).

K masáži: neskutečně dlouhá doba na břiše a z ní neúměrně dlouhá část věnovaná rukám a nohám. Proč?? Navíc záda prakticky odbytá. Když už je to místo erotiky spíš masáž, má to být alespoň pořádná masáž. Jediný klad této části: výborná práce na zadku.

Po otočče: po zdejších recenzích jsem čekal „uragán“, ale bylo poměrně nezajímavé. Většinu času seděla ze stran nebo v sedu naproti u nohou. B2B skoro žádné (měl to být mix). Pohled na zadek z bližší vzdálenosti nabídnut asi tak 2 min. na konci a i když viděla, že mě to (konečně) bere, tak místo aby to využila k dokončení, nic. „Koníčkování“, velká přednost holek z RH, neprobhělo téměř žádné.

Unavená rozhodně být nemohla, byl jsem ten den teprve druhý.

Závěr zkažený oznámením „Tak 2 minuty“, následovaného naprostým polevením v aktivitě. Když oznámím 2 minuty, čekal bych, že přidá na maximum a zkusí to dokončit. Stal se pravý opak. Takže je to za 10+ let první masáž, na které jsem se neudělal.

Za mě bohužel vyhozené peníze. Styl masáže této slečny mi neseděl a její pouze lehce nadprůměrný vzhled to nezachránil. Navíc špatné rozvržení času a poměr částí záda / břicho. Sofie to neflákala, nebyla nepříjemná nebo odrazující, ale prostě to nebyla dobrá masáž, je mi líto.

Hodnocení 🙁

3.5 z 10

sofie-2022.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 září, 2022 16:43

Sofie už asi na to postupně začíná srát  😄 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx