Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit Hall

Má druhá návštěva v RH tentokrát Sofie. Opět brána akční Pussycat 1h za 2200h. Tentokrát na Mánesovce. Tady jedna připomínka jak už bylo psáno sprcha mimo pokoj je mínus, ale není to nic hrozného. Byl jsem až večer po 20h takže menší frekvence lidí.

Pro příchodu ve dveřích milá dívka, už od pohledu je vidět že bude cizinka. Je to nejspíš slečna z Ruska, česky ale mluví obstojně a vše v pohodě. Na pokoji domluva na masáži, otázka na pití a zda chci společnou sprchu. Prosím o společnou sprchu a pití. Sofi odejde než se stihnu vysvléct je zpět s džusem a odvádí si mě do sprchy.

Ve sprše je vidět, že je dost potetovana a to velkýma kerkama které by někomu mohli vadit. Plus má piercing v bradavkách a na klitorisu. Mám rád potetované holky a piercing je něco navíc s čím se hezky dráždí a hraje. Masáž hlavně očistná, zády k ní se ale hezky přitiskne prsy a pohraje si s perkem.

Zpátky na pokoj ať si lehnu. Po chvíli se vrací s olejem a jde hned ke mě. Hraje příjemná hudba, světlo by mohlo být silnější ale nic hrozného. Sofie si sedá vedle mě a hned si nasedá kundičkou na mojí ruku. První doteky a cítím že začíná vlhnout. Celou dobu si s ní hraju a ona mě začne masírovat. Hezky klouže po celém těle. Vezme si občas mé ucho do pusy dá polibek nebo mírně nasaje. Mě tyhle věci vždy berou takže cítím, že se mi leží blbě. Na to Sofie reaguje a rukou zajíždí pod mě začíná si se mnou hrát.

Otočka asi v půlce času. Opět hned nasedá na mou ruku, druhou si hraju s jejíma prsama. Krásný pevný dvojky se železem, pro mě možná malé 😅 Chvíli jemně masíruje rukami, potom v 69 klouže po těle až se na mě skoro nabodne.  Dá mi tu svou krásnou kundičku před obličej, samosebou si ji hned přitáhnu za stehna a začnu ji něžně líbat na stehna až na lasturku kterou jí začnu lízat. Nechá se lízat i prstit celkem je vidět že si to užívá. Jen se přitom nevěnuje moc mě, což mě docela zklame. Hraju si s ní dobrých 15minut po kterých si provzdycha nejspíš svůj orgasmus. Potom přichází její ruční práce, bohužel dost strojové jakoby to chtěla mít za sebou co nejdřív. Udělání, prilehnuti na pár minut bez komunikace a šup do sprchy. Sprcha prakticky jen očistná. Osušení, zaplacení a po 55minutsch venku mírně zklamaný.

Až na mé ukončení bylo vše v pohodě a krásné, jen ten závěr prostě mohl být lepší. Možná to bylo připsáno pozdějšímu času návštěvy. Opakování uvažuji, protože slečna fakt krásná a pohrát si opět s ní bych chtěl. Celkový dojem tak 6/10

https://tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Sofie44-1.jpg Sofie45-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx