Erotické masáže Praha

sexypavlina – Amateri

Komunikace přes Whatsapp naprosto bezproblémová, čas domluven, parkování kousek od Arkád taky v klidu. Pavlína přišla otevřít dost nevlídně, nebylo vidět do obličeje, rychlý výstup do 5. patra bez mluvení.

Po zabouchnutí dveří už přátelské představení a zde jsem si všiml prvního rozdílu oproti fotkám. Je vidět už unavenost ale co bylo horší, vypadalo to jako kdyby měla monokl. Recenze na Amatérech ale vždy kladné tak říkam že nebudu hrotit. Nabídnuta sprcha kterou jsem odmítl protože jsem si ji dával před chvilkou, možná jsem si měl ale vynutit společnou.

Prostory průměr, na masážní salóny to atmosférou nemá. Nejhorší je že mám fakt rád čistý prostěradlo a tady jsem si nebyl jistej, minimálně polštářek bude stejnej pro všechny.

Masáž na břiše příjemná, po čase mám narážky že chci na záda ale poctivě dojede všechny partie. Není tam úplně napětí ale když zahlédnu její prsa tak okamžitý stoják. Na zádech si prohlížím fakt luxusní opálenou postavu, pevnej zadek a krásný prsa. Techniku má skvělou a zakončení v 69, kde jsou dotyky povoleny a výhled krásnej. Masíruje jemně ale umí. Po akci ještě pokec a masáž ramen, následně nabídnuta sprcha (opět ne společná) a vypakování, dole už čeká další v pořadí. Tady mě zaráží další věc, kdy teda stihne sprchu ona…

Co mi ještě vadilo byl hluk v bytě, kde má ještě kamarádku a na společné chodbě jsou slyšet kroky, pes. Nejhorší ale byl její telefon, který během masáže několikrát vyzváněl, stále vibroval a na konci jsem dokonce viděl že ho měla položený vedle sebe a během masáže si ho prohlížela nebo na něj psala…

To jsou důvody proč opáčko dávat nebudu. Pokec s ní je super, postava a technika taky, ale nechci se po masáži cejtit jako že se musím vydezinfikovat (možná jsem v tomhle citlivka ale proto chodím na masáže a ne na priváty).

https://tapky.info/?2459,amateri-sexypavlina-735-775-526-735775526

pavlina.png

3.9 7 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 května, 2021 01:25

Nejhorší je že mám fakt rád čistý prostěradlo a tady jsem si nebyl jistej, minimálně polštářek bude stejnej pro všechny.

Díky, víc vědět nepotřebuji. Mohla by mě masírovat třeba Helena Trojská, ale tohle bych teda nedal.

metal0606
3 května, 2021 15:59

Ahoj,
u Pavlínky jsem byl dvakrát, postava super masáž také super. Prostě krásná holka co umí! Jediný problém bych vytknul že se mi zdálo dosti jeté povlečení ….
Myslím že funguje rychle dovnitř rychle ven a další.
Opakovat raději nebudu.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx