Erotické masáže Praha

Mia – Rabbit Hall

Masáž: B2B
Jsou detaily, které vám hned na začátku řeknou, jaké to bude. Nesmělý, ale zároveň dráždivý hlas, co vás posílá do mínus druhého patra. Uctivý hluboký předklon, se kterým vám podává přezůvky a nasledné stydlivé poodstoupení a sklopení pohledu. Ve znamení jisté úslužnosti a přitom roztomilé introvertnosti to také celé proběhlo.
Společná sprcha, kdy jen tekoucí voda chvílemi přehlušuje tichem nasáklé okamžiky trapnosti. Slečna vás sice omyje, ale tak nějak, protože se to tak má dělat. Žádná invence. Hovor moc neplyne. Takové obraty, jaké znáte z učebnic cizího jazyka u první lekce. Takže fanoušci vytříbené konverzace v jazyce českém by mohli pocítit ještě větší frustraci, než jsem cítil já. Ta situace měla velmi intenzivní příchuť trapnosti: Jste s krásnou holkou ve sprše, ale ta jakoby tam skoro nebyla a vy, v jádru hodný romantický hoch, s ní tiše soucítíte. Takže ani nemáte „náladu“ její přednosti objevovat a opěvovat vedle zraku také hmatem. Místo erotického nabuzení se mi v hlavě honilo, jak asi bude vypadat samotná masáž. Sprchování totiž bylo tak nekontaktní, až to hraničilo se zázrakem, neboť rabbití sprcháč není vůbec velký.
Mé očekávání je na bodu mrazu, no spíš ještě mnohem hlouběji. V duchu si i trochu nadávám, proč jsem nedal otočku. A pak to začalo. Na matraci se Mia kontaktu vůbec nebála. Po jisté předehře přišlo body to body. Poctivé a nešizené. Navíc to celé – díky předchozí interakci s Miou jako s plachou laní nebo křehkým kvítkem, kdy se bojíte nejen mluvit, ale pomalu i dýchat, abyste ji nevyplašili – bylo výrazně rajcovnější. Ona sice byla stále taková zasněná a s odstupem, ale na jejím „výkonu“ se to neprojevilo. Ukázalo se, že vlastně není netykavka, dotekům po celém těle se vůbec nebránila. V jeden moment jsem měl pocit, že ji až překvapilo, jak jsou jí příjemné;-). Otočka včas, nechala se usměrnit, jak jsem potřeboval a finále proběhlo k plné spokojenosti. Takže konec dobrý, všechno dobré, dalo by se říci. Odcházel jsem ale s ambivalentním pocitem. Přecijenom té introvertnosti a plachosti na mě bylo trochu moc. A ač nejsem úplně ukecaný a filosofující typ, sem tam nějaký vtípek prohodím, což tady vzhledem k jazykové bariéře nepadalo na úrodnou půdu.
Myslel jsem, že tímhle zážitkem bude kapitola Mia pro mě navždy uzavřená. Avšak nějak se jí povedlo vstoupit do mojí estetické paměti. Není to takový div, fyzicky se totiž velmi blíží mému ideálu. Mám rád ženská těla, co jsou opravdu žensky tvarovaná. Vedle toho její hlas, ač jsem ho mohl slyšet minimálně, mě velmi oslovil. A to nemluvím o vzdychání (naivně bych se i vsadil, že nehraném). Takže jsem zase stál u zvonku a ten pro mě už nezaměnitelný hlas mě zval hluboko pod zem. Byl jsem připraven na to, co mě čeká, a zvolil trochu asertivnější, ale stále empatický přístup. Organizaci a program celé akce jsem vzal pevně do svých rukou a odměna byla velmi sladká. Jeden z mých top zážitků.
Abych to nějak shrnul.  Slečnu mohu doporučit, speciálně těm, co jim nevadí jazyková bariéra a jsou schopni a ochotni si celou akci odřídit.
Smajlík:-)

IMG_6975.jpg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx